@font-face {font-family: ‘Ubuntu’;font-style: normal;font-weight: 400;src: local(‘Ubuntu’), url(http://example.com/fonts/ubuntu.woff) format(‘woff’);}

Bæredygtigt forretningskoncept for en erhvervshavn.

Lars har været en tæt sparringspartner i udviklingen af vores nye forretningskoncept for Horsens Havn. Fra nyt skarpt værditilbud for havnen, til udvikling af forretningsplan og ny kommunikationsplatform, som vi er ved at folde ud på hjemmeside og sociale medier.

Vi har en god fælles forretningsforståelse og en effektiv udviklingsproces med god sparring og enkle værktøjer.

Vi er en del af en kommune i kraftig vækst, hvor mange er tiltrukket af at bo eller at arbejde tæt ved havnen og fjorden eller alternativt ønsker at bruge deres fritid her.

Med vores nye forretningskoncept omfavner vi denne udvikling ved at skabe en bæredygtig og miljøpositiv havn, hvor der er plads til både virksomheder og borgere. Vi kalder det for VORES HAVN.

Forretningsplanen er blevet godkendt af et enigt byråd, og vi er gået i gang med at udvikle en ny bæredygtig og mangfoldig havn. Også her er Lars en tæt sparringspartner. Det drejer sig om, at vi holder os på sporet og samtidig ser muligheder, mens vi udvikler havnen.

Claus Holm Christensen, Havnedirektør – Horsens Havn

Kommunikationsplatform: Vores Havn

Værditilbud: Vores Havn

Kommunikation: Vores Havn

Resultat: Skarpt forretningskoncept og godkendt forretningsplan

Kontakt Claus Holm Christensen på 2080 9973

eller Lars Halskov på 2724 6264

for gennemgang af casen.

Portfolio