Effektiv marketing

Du behøver ikke ansætte en dyr marketingchef.

Med mig som kommerciel forretningsudvikler får du en erfaren og effektiv marketing specialist og sparringspartner på direktionsniveau. Indenfor marketing kan jeg hjælpe med

>Udvikle brand story og kommunikationsplatform

>Lægge en enkel og effektiv marketingplan

>Opsætte realistiske og målbare KPI mål

>Eksekvere resultatskabende marketingopgaver

>Dygtiggøre interne marketingkollegaer

>Skærpe eksterne leverandører

>Sparringpartner til direktion

Jeg har flere års erfaring med marketing og kommunikation. Både som marketingchef og som partner i reklamebureauer. På tværs af B2C og B2B indenfor forskellige brancher og sektorer.

Lars Halskov - marketing udviklingsproces - marketing workshop, skarp kommunikation, effektiv marketingplan, løfte eksekvering, skærpe leverandører, sparring direktion

Hvordan arbejder vi sammen?

Som kommerciel udviklingspartner arbejder jeg på konsulentbasis, men er så tæt på jer og opgaven, at I opfatter mig som jeres kollega.

Jeg arbejder med enkle metoder og processer, der skaber overblik, forståelse og ejerskab hos alle, der er involveret.

Ingen faste lønomkostninger

Du undgår omkostninger til feriegodtgørelse, pension, forsikring m.m., og du skal heller ikke bekymre dig om fx sygdom og fratrædelsesgodtgørelse.

Fleksibel samarbejdsform

Du kan tilknytte mig fx 1 dag om ugen eller ad-hoc på konkrete opgaver. Du vælger selv. Uanset samarbejdsform er jeg en loyal partner og kollega. Det handler om jeres virksomhed, jeres produkter og jeres kunder. Derfor har jeg altid en ydmyg og dedikeret tilgang til samarbejdet.

In-house

Jeg kan sidde helt eller delvist i jeres hus, hvis vi vurderer at det er en fordel. Mit arbejde kræver ofte tæt involvering med dig og kollegaer, og her kan det skabe ekstra dynamik og forankring, at jeg sidder i huset.

Mit mantra har altid været:

Let’s keep it simple.

Lad os mødes. Jeg lytter og kommer
med mine bedste anbefalinger.