[vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]

Keep it simple.

Hurtig forankring blandt medarbejderne sparer tid og penge.

[/vc_column_text][vc_column_text][/vc_column_text][vc_column_text]

Med mig som kommerciel forretningsudvikler får du en erfaren og effektiv kommerciel specialist og sparringspartner på direktionsniveau. Indenfor kommerciel forretningsudvikling kan jeg hjælpe med:

>Kortlægning af marked og konkurrenter

>Forstå de direkte kunder og slutbrugerne

>Finde ind til jeres egne styrker og eksistensberettigelse

>Identificere nye forretningsmuligheder

>Udvikle nye forretningsområder

>Fastlægge den stærkeste markedsposition

>Udvikle jeres brand promise (brand løfte)

>Lægge en enkel og overskuelig Go-to-market plan

Jeg har erfaring på tværs af B2C og B2B indenfor forskellige brancher og sektorer.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”full_width_content” bg_color=”#c6d1d7″ bottom_padding=”0″][vc_column column_padding=”5%”][vc_column_text]Lars Halskov - kommerciel udviklingsproces - markedsindsigter, strategi workshop, nye forretningsmuligheder, unik markedsposition, skarpt brand løfte, go-to-market plan[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Hvordan arbejder vi sammen?

Som kommerciel udviklingspartner arbejder jeg på konsulentbasis, men er så tæt på jer og opgaven, at I opfatter mig som jeres kollega.

Jeg arbejder med enkle metoder og processer, der skaber overblik, forståelse og ejerskab hos alle, der er involveret.

Ingen faste lønomkostninger

Du undgår omkostninger til feriegodtgørelse, pension, forsikring m.m., og du skal heller ikke bekymre dig om fx sygdom og fratrædelsesgodtgørelse.

Fleksibel samarbejdsform

Du kan tilknytte mig fx 1 dag om ugen eller ad-hoc på konkrete opgaver. Du vælger selv. Uanset samarbejdsform er jeg en loyal partner og kollega. Det handler om jeres virksomhed, jeres produkter og jeres kunder. Derfor har jeg altid en ydmyg og dedikeret tilgang til samarbejdet.

In-house

Jeg kan sidde helt eller delvist i jeres hus, hvis vi vurderer at det er en fordel. Mit arbejde kræver ofte tæt involvering med dig og dine kollegaer, og her kan det skabe ekstra dynamik og forankring, at jeg sidder i huset.

Mit mantra har altid været:

Let’s keep it simple.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row content_placement=”middle” type=”full_width_background” bg_image=”7056″ bg_position=”center center” overlay=”true”][vc_column][vc_column_text]

Lad os mødes. Jeg lytter og kommer
med mine bedste anbefalinger.

[/vc_column_text][vc_btn title=”Mail kontakt@larshalskov.dk” style=”custom” custom_background=”#3d3c3f” custom_text=”#ffffff” shape=”square” size=”lg” link=”url:mailto%3Akontakt%40larshalskov.dk|||”][vc_btn title=”Ring 2724 6264″ style=”custom” custom_background=”#3d3c3f” custom_text=”#ffffff” shape=”square” size=”lg” link=”url:http%3A%2F%2F%3Ca%20href%3D%22tel%3A%2B4527246264%22%3E%3C%2Fa%3E” css=”.vc_custom_1615716660772{padding-left: 20px !important;}”][/vc_column][/vc_row]