Fra værditilbud til vækst.

Fra værditilbud
til vækst.

Mister I ordrer til konkurrenten, fordi I har svært ved at overbevise kunden om, at de skal vælge jer? Har I svært ved at forklare, hvilken værdi I skaber for dem?

Jeg hjælper virksomheder med at udvikle stærke værditilbud, der kan konverteres til skarp kommunikation, marketing, salg og ledelse.

Processen går direkte efter at skabe vækst og bedre bundlinje.

Værditilbud

Gennem 2-3 effektive workshops udvikler vi et nyt værditilbud, som straks skaber forståelse, ejerskab og ændret adfærd i virksomheden.

Kommunikation

Gennem 1-2 workshops udvikler vi en kommunikations / designplatform, der i ord og billeder sætter scenen for vores værditilbud.

Marketing

Gennem 1-2 workshops udvikler vi en medie / marketingplan, der fastlægger de tiltag, der skal til for at bringe vores værditilbud ud til målgruppen og skabe kundeleads.

Salg

Gennem 1-2 workshops arbejder vi med elevatortale og pitch, der sikrer at vores værditilbud står skarpt på salgsmødet, så vi ender med at få ordren.

Marketing

Gennem 1-2 workshops udvikler vi en medie/marketingplan, der fastlægger de tiltag, der skal til for at bringe vores værditilbud ud til målgruppen og skabe kundeleads.

Salg

Gennem 1-2 workshops arbejder vi med elevatortale og pitch, der sikrer at vores værditilbud står skarpt på salgsmødet, så vi ender med at få ordren.

Ledelse

Gennem 1-2 workshops fokuserer vi på, hvordan vores værditilbud bliver styreværktøj for hele virksomheden.

Vækst

Gennem løbende statusmøder holder vi fokus på at skabe vækst ved at fastholde og udvikle adfærd og aktiviteter, der leverer på vores værditilbud.

Finansiering af udviklingsforløb

Der er mulighed for at få finansieret 50% af et udviklingsforløb hos jeres regionale erhvervshus. Spørg jeres lokale konsulent.

Referencer

SE Blue Renewables

Horsens Havn

One2Feed

Er du interesseret i at høre mere?

Så udfyld nedenfor og lad os mødes fysisk eller online.
Mødet er uforpligtende, uden beregning og fuld fortroligt.