Få vækst med en kommerciel udviklingspartner.

Du kan tilknytte mig fx 1 dag om ugen eller du kan bruge mig ad hoc på konkrete opgaver. Du vælger selv. Uanset samarbejdsform er jeg en loyal partner og kollega.

Vi starter med et uforpligtende møde, hvor jeg lytter til jeres mål og udfordringer, før jeg selv kommer på banen med mine anbefalinger. Det handler om jeres virksomhed, jeres produkter og jeres kunder. Derfor har jeg altid en ydmyg og dedikeret tilgang til min involvering.

Hvad kan jeg hjælpe med?

Som kommerciel udviklingspartner kan jeg hjælpe med

Kommerciel forretningsudvikling

Kortlæg markedet. Forstå kunder og slutbrugere. Find jeres egne styrker. Fastlæg jeres ønskeposition. Læg en Go-to-market plan og gå i gang.

Effektiv marketing

Find jeres brand promise (brand løfte). Skab en skarp kommunikation. Målret alle marketing aktiviteter. Læg en marketingplan og gå i gang.

Strategisk salg

Opbyg struktureret leadgenerering. Træn elevatortalen og kundetilgang. Skab nye partnerskaber. Aftal salgsmøder. Forbered og følg op.

Hvordan arbejder vi sammen?

Som kommerciel udviklingspartner arbejder jeg på konsulentbasis, men er så tæt på jer, at I opfatter mig som jeres kollega.

Jeg arbejder med enkle metoder og processer, der skaber overblik, forståelse og ejerskab hos alle, der er involveret. Mit mantra er

Let’s keep it simple.

lars halskov - kommerciel udvikling, effektiv marketing, strategisk salg

Lars Halskov

 

Mobil: +45 2724 6264
Mail: kontakt@larshalskov.dk

Lad os tage en snak om, hvor jeg kan hjælpe jer med at skabe vækst.

··············

Kort om mig

“Vækst” har været overskriften gennem hele min karriere. Som kommerciel salgs- og marketingchef. Som kommerciel forretningsudvikler i reklamebranchen. Som iværksætter og som partner i virksomheder.

Jeg har altid bevæget mig i krydsfeltet mellem kommerciel forretningsudvikling, effektiv marketing og strategisk salg. På tværs af forskellige brancher og sektorer.

“Let’s keep it simple” har altid været mit mantra. Som udviklingspartner, der flytter forretninger med enkle værktøjer og processer. Som udviklingscoach, der flytter mennesker med en rolig, udfordrende og motiverende ledelsesstil.