Tilfredse kunder

Sammen med mit netværk hjælper jeg virksomheder med forretningsudvikling og eksekvering – bl.a. inden for følgende brancheområder:

Inden for disse brancheområder har jeg opbygget en særlig indsigt og erfaring, der har skabt tilfredse kunder. Læs 3 udvalgte cases nedenfor.

• ENERGI

 

• INDUSTRI

• BYGGERI

 

• TRANSPORT

• INTERIØR & DESIGN

 

• FERIE & FRITID

• DAGLIGVARER

 

• DETAIL

HORSENS HAVN


Bæredygtigt forretningskoncept for en erhvervshavn.

Lars har været en tæt sparringspartner i udviklingen af vores nye forretningskoncept for Horsens Havn. Fra nyt skarpt værditilbud for havnen, til udvikling af forretningsplan og ny kommunikationsplatform, som vi er ved at folde ud på hjemmeside og sociale medier.

Vi har en god fælles forretningsforståelse og en effektiv udviklingsproces med god sparring og enkle værktøjer. Vi er en del af en kommune i kraftig vækst, hvor mange er tiltrukket af at bo eller at arbejde tæt ved havnen og fjorden eller alternativt ønsker at bruge deres fritid her.

ONE2FEED

 

Ny brandplatform skaber straks nye leads.

Med Lars som facilitator og rådgiver har alle vores medarbejdere været med i en effektiv udviklingsproces, hvor vi først har fundet ind til vores basale værditilbud. Efterfølgende har vi sammen med Lars’ team udviklet en ny kommunikation, der straks har gjort os skarpere i salgsarbejdet og skabt flere leads. 

Det er uden tvivl en proces, som mange små og mellemstore virksomheder kunne have gavn af. I vores markedsføring havde vi en tendens til at kigge indad på vores produkter i stedet for at kigge udad på de behov, som driver moderne landmænd til at overveje et automatiseret fodringsanlæg.

SE BLUE RENEWABLES

 

Skarpt værditilbud skaber resultater i vores projektudvikling.

Med Lars Halskov som rådgiver og facilitator, har vi i SE Blue Renewables udviklet et unikt værditilbud og en skarp kommunikation, som har givet os helt nye værktøjer i udvikling og salg af vindmølleprojekter. Det er en proces, som mange virksomheder på tværs af brancher kunne have stor gavn af.

Vindmøllepark developers er historisk set ikke kendt for at tage det store hensyn til naboer og lokalsamfund. I processen med at identificere vores værditilbud, stod det hurtigt klart, at vi ville gå op imod denne opfattelse.

Brancheerfaring

Her er nogle af de brancher, som jeg har arbejdet inden for – med forretningsudvikling, branding og kommunikation.

ikon_kaffemode_lars_halskov

KAFFEMØDE

Har du lyst til at høre mere om Let’s keep it simple processen, så lad os aftale et kaffemøde.
Mødet er fuldt fortroligt, uden beregning og uforpligtende.

Ring på 27246264 eller send en mail. 

Let’s keep it simple processen.

proces2_larshalskov_lets_keep_it_simple_kommerciel_forretningsudvikling_branding_konceptudvikling_vaerditilbud_kommunikation_marketing_salg